26 Mayıs 2013 Pazar

MANDALİN ÇIKMAZI

Reklamturko Blog Tanıtım Çekilişinde
 Pembe Masalllar yani biricik blogumm ;http://mandalincikmazi.blogspot.com ile eşleşti.Blog gezmeyi çoook sevmeme rağmen ''bu güzel şirin blogla nasıl karşılaşmamışım ben'' diye bayağı hayıflandım bu güzel blogla çekiliş sonucu eşleştiğimde..

Vee hemen tıkladım mandalinçıkmazını bu şirin blogda yok yok aradığınz herşeyi bulabilirsiniz .Blog sahibesi sevgili Yıldız Hanım'ın emeğine sağlık böyle bir blogla bizi tanıştırdığı için.
    Örgü,elişi,yemek,güzel fikirler ,... Özellikle yemek tariflerine bayıldım yeni evli biri olarak kesinlikle yemek tarifleri defterime ekleyeceğim güzel yemek tariflerini:)
 Mandalinçıkmazından güzel kareleri sizlerle paylaşmak istiyorum:)




4 yorum:

  1. kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir blog:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili arkadaşım blogumu ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim ben henüz senin blogunu tanıtamadım belki blogumda okumuşsun benim bazı sağlık sorunlarım var işte hastalığım yeniden alevlendi ve yazılarım geçikti senden çok özür dileyerek blogunu en kısa zamanda tanıtacağıma söz veriyor ve tekrar teşekkür ederim...
    Kocaman sevgiler canım............

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim yıldız hanım lütfen kendinizi sıkıntıya sokmayın sağlık her şeyin başında gelir.Benim için kesinlikle sorun değil geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

      Sil

Bunlar da hoşunuza gidebilir: