28 Şubat 2014 Cuma

BEBEK PEMBESİ ...

Merhaba sevgili blog arkadaşlarım:)

Bu bir son zamanlarda ne yaptım postudur.Son günlerde her şeyi yaptım diyebilirim.Instagramda özellikle çok fazla rastladığım polyester çay tabakları,tepsiler,peçetelikler her baktığımda kendilerine bayılıyordum da:))  Ama çok güzellerdi napimmm .Ve iyiyce araştırınca ben de yapabilirm dedim çünkü boyama yapıyordum ve internetten sipariş verdim geldiler ama çok çok isteyerek sipariş verdiğim fiyonklu polyester tepsim ortadan ikiye kırılmıştı :( İşten geldiğimde eşim çoktan koliyi açmış ve kara haberi bana vermişti.Oturup ağladım ya öyle çok üzüldüm kırılmasına .Sipariş verdiğim firmayı aradım çünkü çok özenerek paketlenmemişti ama hatalarını kabul etmediler çift taraflı yapıştırıcıyla yapıştırılabilir diye beni teselli etme yoluna gittiler  sağolsunlar!!!! Ben de kendimi biraz toparlayınca başladım Cadence marka bebek pembe tonunda akrilik boyamla güllü çay tabaklarımı boyamaya .İlk denemem nasıl olmuşlar sizce ben bakıp bakıp gülümsüyorum da kendilerine ...


        Evlenmeden önce çeyizime aldığım Paşabahçenin reçellik ya da şekerlik olarak kullanılan cam ürününü de pembeye boyadım ve puantiyeler yaptım :)


         Instagram hesabı açtığımdan beri anında foto çekip yayınlamak igde daha kolay olduğundan post yazamıyordum post hazırlamayı özlediğimi farkettim.Instagram hesabım burada.



     Evdeki cam kavanozlar benim elimden kurtulamıyor artık .Kurtulamayanlardan biri daha. Tabiki pembeye boyanıp pamuk dantel ve tül kurdele ile süslendiler ve en sevdiğim çatal-kaşık takımıma ev sahipliği yaparak bana ilk pozlarını verdiler.


Mutfağımda yerlerini alan çok cici  tepsilerim.Mahallemizdeki markette züccaciye bölümünü gezerken rastladım bu çoook güzel tepsilere. Pembe güller ve miss gibi lavanta kim dayanabilir ki???
Dekupaj tekniğinde kullandığım peçetelerime yenisi daha eklenmiş oldu bakalım neler çıkacak bu peçeteden ??


 Bu güzel tepsiyi alıp da sevdiğime güzel bir kahve ikram etmeden olur mu olmaz..SEVGİLER ..

4 yorum:

  1. Bayıldım canım boyadığın kavanoz ve reçelliğe.tepsiler de dedğin gibi dayanılamayacak zerafetteler.
    iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim feyza hanım çok incesiniz ama sizinkilerin yanında benim yaptıklarımın lafı mı olur?? sevgiler

      Sil
  2. Blogunuzu yeni kesfettim hemen takibe aldim.bunlar cok cici sizden ogrenexegim cok sey var. Bende bekkerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz :) ne kadar güzel sözler teşekkür ederim ziyaretinize geleceğim mutlaka:) sevgiler

      Sil

Bunlar da hoşunuza gidebilir: