11 Temmuz 2013 Perşembe

ben de MİMLENDİM:) Aslında kendi kendimi davet ettirmiş oldum:)

Bugün takip etmeyi çok sevdiğim birkaç blogun mimlendiğini görünce imrendim! doğrusu :) Mimleyen de çok sevdiğim Kedimin Hobi Defteri  blogunun çoook tatlı sahibesi Özlem Hanım.Ben de hemen mim postunun altına ben de mimlenmek istiyorum yazdım veeee MİMLENDİMMM:) Şimdi ne yazacağım benn:)

 BEN KİMİM??

Ben BURCU'YUM .27 yaşında henüz 9 aylık evli ,evlilikle birlikte yaşadığı şehri,işyerini,evini,her şeyini değiştirmek zorunda kalan birdenbire bu kadar değişiklik olunca zorlanan.Eşine sımsıkı sarılarak yaşadığı şehire ,ortama alışmaya çalışan,kayınvalidemin amansız hastalığıyla mücadelemiz ve aslında hiçbir şeyin sağlığımızdan önemi olmadığını yaşadığımız hastalığın her sıçrayışında hissedişimiz.


Blog kurmaya  internette pembe gönlümsende bloguna tesadüfen girdiğimde karar verdim çok hoşuma gitti.Yazılanlar ,paylaşımlar.Neden ben de blog açmayayım dedim.Örgüye,el sanatlarına düşkün olmam CANIM ANNEMden bana miras örgü yeteneği,BABANNEM DEN GEÇEN  dikiş aşkı vee şok bir kararla dikiş makinası almam.Vee dikişe başlamam.Vee hiç tanımadığım halde 10 marifet sitesinde dikiş ile ilgili sorduğum birsoruya ayrıntılı cevap vermesi üzerine tanıştığımçok sevdiğim saatlerce bıkmadan usanmadan cevap veren KUMAŞ OYUNLARI blogunun ÇOOK değerli sahibesi Münüre Hanım .Bana resmen internetten anlatarak dikişi ana hatlarıyla öğretti.
  Kişiliğime gelince çooook duygusal,hassas ve çoook MERHAMETLİ kötü huylarım da kıskanç sevdiğimi çook kıskanırım da :( ,sabırsız ah ah çook sabırsızımdır.
Yemek yapmaktan,kitap okumaktan,örgüden ,boyadan,keçeden çok ama çok hoşanırım,
Saygısız insanlardan nefret ederim .
Çantamda her zaman lens solüsyonum ve lens kabım vardır maalesef gözler bozuk olunca tabii.
 Son okuduğum kitap da Ayşe KULİN BORA'NIN DÜNYASI

 Özlem HANIM'a SEVGİLER ÇOOK TEŞEKKÜRLER .



 

23 yorum:

  1. Ayy Burcu hanım ne kadar güzelsiniz..:)))
    Ya ben rast gelmedim daha önce hiç resminize ben sizin bu kadar genç olduğunuzu da bilmiyordum. Önce bir maşallah diyeyim. Sonra da Burcucuğum diyeyim size..:))
    Vallahi seni daha yakından tanıdığım için çok çok memnun oldum cidden. Mim gönderirken de acaba cevaplamak isterler mi diye çook uzun düşündüm inanır mısın..
    Allah hastanıza yardım etsin inşallah şifalar versin..
    Sizi daha yakından tanıdığıma da cidden memnun oldum..:))
    Çok selam ve sevgilerimi gönderiyorum..:))

    YanıtlaSil
  2. AYY özlem hanım beni mahcup ettiniz :) sizdeçok güzelsiniz maşallah:) ben de sizin mim postunuzun altına öyle yorum yaptığımiçin çok utandım yazdıktan sonra tabi :( ama sonra nolcak dedim .iyiki de yazmışım çok hoşuma gitti benim için de dertleşmek gibioldu.Zor günlerimde bu blog benim için kurtarıcı oluyor.Görmediğim arkadaşlarım oldu sizin gibi çıkarsız arkadaşlığı burada öğrendim çok sağolun sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Özlem bir tanedir ya :) Sizede kayınvalideniz için acil şifalar diliyelim.
    Çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. sağolun gülay hanım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir yazı olmuş burcu hanım, sizin güzelliğiniz bir yana tatlı diliniz olması da sizi bana yakın hissettirdi. benden bahsettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim ama mahçup da oldum, ben herzaman elimden ne gelirse yaparım, herzaman da yanınızdayım inşaALLAH. Siz zaten herşeyi çok güzel yapıyorsunuz emin olun :) Kayınvalidenize RABB im şifa versin, onun ve sizin yardımcınız olsun inşaALLAH. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolun münüre hanım .siz olmasanız ben bu kadarını başaramazdım inanın.Size sorduğum her soru ve hiç bilmeyen birine cevap vermenin zorluğu.Sabrınıza hayranım münüre hanım.

      Sil
  6. sıcacık bi yazı. yüzünüze yansımış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler meral hanım güzel sözleriniz için:)

      Sil
  7. çok memnun oldum:)
    hastanıza acil şifa diliyorum...

    YanıtlaSil
  8. Maşallah pek bir güzel hanım hanımcıkmışsın.Hani bizim buralar da öyle derler nede olsa hemeşri sayılırız:)) Alah yüzünü hep güldürsün inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emine hanım çok teşekkür ederim hemşeri sayılırız ne demek hemşeriyiz adanalıyım 4 yılda mersinde kaldım.

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım çok

      Sil
  10. gerçekten güzel bir blogunuz var tebrik ederim bende bloguma ve çekilişime herkesi beklerim
    http://nursfashion.blogspot.com/2013/07/cekilisim-vaaaar.html
    sevgilerrr

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim nur hanım nazik davetiniz için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  12. Valideye acil sifalar Rabbimden ins mimlenmek neki ya bende bunu hala cozmus degilim? ;))

    YanıtlaSil
  13. cok guzelsiniz :) uye oldum sizi de bekliycem rustemovasona.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. uykum kaçtı dolanırken denk geldim.ne iyi etmisin blog güzel şeydir.acıyı sevinci paylaşırsın.kim ne yapmış diye can atarsın bir kaç gün giremezsen.yeni yeni dostlar arkadaşlar edinirsin.hastanıza acil şifalar dilerim güzellik:)

    YanıtlaSil
  15. çok çok güzelmişsiniz..bi de yazdıklarınızdan sizi kendime benzettim..bana da beklerim..http://nevanurkece.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. neva hanım çok teşekkür ederim ben de sizi ziyarete geleceğim:) sevgiler

    YanıtlaSil

Bunlar da hoşunuza gidebilir: